Sunday, March 6, 2011

KENAPA LELAKI SUKA MENCARUT??

assalamualaikum semua...


entry kali ini aku bukanlah nak backup or nak pangkah sesiapa (kang ada lak yang terasa..)aku juz nak jelaskan serba sedikit la tentang perihal perangai lelaki since aku lelaki of korse la aku lebih paham..aku kadang2 tak berapa minat la bila dengar SEGELINTIR perempuan suka judge lelaki sesuka-suki hati dia je kan..


aku juga tak berapa berkenan la SEGELINTIR perempuan yang sentiasa rasa dia paling bagus kat dunia pastu apa yang budak lelaki buat semua dia nak kondem sebab jeles tak boleh wat...kat sini meh aku jelaskan maybe kenapa guys suka mencarut : 







  1. rapatkan lagi hubungan antara us guys..what do you expect??laki susah la kalau nak cakap baek2 among us..memang mencarut tu tujuan nak kuatkan lagi bond..
  2. sebagai ayat penegas..HAHA!..betol la..  cth : cun gler babi pompuan tu!!!  kami tak bermaksud nak panggil perempuan tu babi ke apa..juz nak ekspreskan bahawa betapa cunnye perempuan tu...takkan nak guna ayat cth : paling cantik sekali perempuan itu sangat...HAHA!tengok tatabahasa da salah...aku baca pown geli..kahkah..
  3. saja suka menganjing or maki..again dapatkan kuatkan lagi frenship...
  4. untuk pengetahuan ye..kitorang mencarut or maki or menganjing bukan sebab benci or simpan dendam kat orang tu...saja nak buat bahan gelak saja...kadang2 SEGELINTIR perempuan tak paham ingat kitorang benci lak...
  5. mencarut sebab kelakar..ntahla..bagi aku la mencarut tu satu menda yang lawak and meriahkan lagi suasana...
  6. malaysia kan pelbagai loghat...so setiap loghat tu ada mencarut yang tersendiri...kadang2 tu dah terbiasa sebab kawan2 kan...
  7. KITORANG TAK MENCARUT SEBAB NAK MAKI ORANG OR SEBAB BENCI MACAM ADA SEGELINTIR PEREMPUAN BUAT....
cena kucing ni boleh mengangkat jarinya???haha..

kesimpulannnya....setiap orang ada kelemahan dia...aku tak cakap mencarut tu boleh..akan tetapi aku juz nak beritahu saja reason kenapa kitorang suka mencarut..and maybe ada certain guys tak setuju dengan entri ni..and tak semua laki mencarut..ada je yang tak...tahniah untuk anda!!

aku pown skarang kurang mencarut...juz kalau jumpa membe2 kedah memang aku kuaq habis semua perkataan..nala punya gunduk!!!HAHA!..and selalunya kitorang mencarut among guys je..kalau depan perempuan pown maybe terlepas..wari (bahasa Jepun = maaf) naa..

kadang2 ada saja SEGELINTIR perempuan buat benda yang guys tak suka..tapi kitorang tak kesah pown..tak jadikan sebagai isu pown...pastu malas nak serabutkan otak....contohnya ada SEGELINTIR  perempuan pakai tudung tapi pakai baju ketat2 sampai nampak habis segala lekuk2 yang tak cun tu siap nampak 3 lapis perot lagi..pastu nasihat orang tu ini kondem orang tu ini...ingat guys suka ke??

aku suka tengok perempuan pakai tudung melebihi paras dada..berbaju kurung..pastu cakap lembut saja dengan laki...GUYS SIYEZLY AKAN RESPECT GILER POMPUAN CENGGINI !!!!haha... ...baek aku gayut dengan mak aku lagi best..kihkih..

p/s : perlu ke SEGELINTIR perempuan nak tiru sangat guys..dah nama perempuan jadi perempuan sudeyh...tak payah nak dengki sangat dengan lelaki...kitorang tak jeles pown korang boleh pakai seksi meksi pegi kelas...lepak sudeyh der..aku buat entri ni untuk umum..kalau sesape terasa nasib la..aku takde niat pown..juz nak bagi SEGELINITR perempuan memahami lebih lagi pasal lelaki..

~skedush~

7 comments:

Aimi Amira said...

cerita pasal sebab memaki.
tibatiba kau masukkan ciri-ciri perempuan idaman kau pulak. ececeh ~

addy azmar said...

aimi : ahakz!!!hehe...saja nak promote diri lak an..kahkah..terjiwang sekejap...

Anonymous said...

sebagai ayat penegas..HAHA!..betol la.. cth : cun gler babi pompuan tu!!! kami tak bermaksud nak panggil perempuan tu babi ke apa..juz nak ekspreskan bahawa betapa cunnye perempuan tu...takkan nak guna ayat cth : paling cantik sekali perempuan itu sangat...HAHA!tengok tatabahasa da salah...aku baca pown geli..kahkah..

uuuuee~~
i lyke diz one..
see3 !!

addy azmar said...

anon : aku pown ske gak!!!haha...mende betol kowt..

Anonymous said...

salam bro. entry kali ni seolah-olah menghalalkan lelaki mencarut je.setahu aku la,mencarut tu haram.so dalam islam, matlamat tidak menghalalkan cara. tidak kira la walaupun mencarut sekadar suka2 atau tidak betul2 memaksudkan benda yg dicarut tu, ianya still lg haram. diharap bro tidak melenting dgan komen2 ini.aku rasa ape yg aku kata ni berasas.aku pun bukan baek sangat.tp haram la kalo kita berbangga sebab boleh buat benda x elok.maafkan segala khilaf yang pasti ada.tq.salam

addy azmar said...

anon : salam...thanks for the comment..really appreciate it..sbb tu kalau ko prasan kat ending entri aku tulis aku xckp pown yg mencarut tu boleh..juz nk gtau reason je nape guys mencarut..it's not that aku promote mencarut ke apa..tp juz nk inform kenapa guys mencarut..that's all..anyway thanks for the teguran...really appreciate it..

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow kamu!!! weee~~~
suke3… (^___^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...