Sunday, March 6, 2011

WEDDING OF THE YEAR!!!

assalamualaikum semua...


HAHA!!aku baru saja balik from Kuala Pilah sebab gua ada majlis kenduri kahwin nak kena attend beb!!perkahwinan diantara kakak jimah n tunangya iaitu AZLITA & SHAZRIN..kitorang meaning aku, Wawa, Loq, Fatin, Zana, and Ateh bertolak from kolej  pukol 12 tghari camtu ar...mula2 tu si Wawa nak drive..then tiba-tiba aku pulak kena drive kan..aku dengan mengantoknya..(malam tu tido pukol 4 pagi..


pastu bangun kol7 gedik pegi maen futsal..HAHA!!)aku pown belasah je la...memang aku pecut 140km/j la ...kitorang sewa kereta kowt..tak dapat la aku ada kereta sendiri kan..sedap jugakla kereta viva...tapi satu je la prob keta tu..pickup lambat sikit...tensen gak r masa nak pecut..huhu..


sampai sahaja tol Seremban tuko shift pulak..Wawa pulak drive..sebab dah dia yg tahu jalan..kang aku bawak masuk perkampungan bunian lak kang..haha..at last sampai kat venue wedding tu (kat kuala pilah) dalam pukol 2 lebey camtu r..


tengok muka aku ngantok dowh...






aku tengah drive..bermodel lak korang kat blakang..
(from left : fatin, loq, zana, ateh)




sampai2 saja teros serang makanan...nasik minyak (check) ; ayam masak merah (check) ; daging masak kicap (check) ; air sirap (check)...sebabkan ada perempuan aku jadi malu sikit..so aku makan satu pinggan saja la..




pergghh...gelojoh giler makan..

koya la mu wawa...haha


sweet kan?moga kekal hingga ke anak cucu..amiin~
(AZLITA & SHAZRIN)
lepas tu ada sesi karok...dorang punya paksa aku nyanyi..mula2 tu aku takmaw r...segan dowh..biasa nyanyi dengan iringan gitar..kalau karok pown bukannya depan orang ramai..neyh karok depan orang ramai..pergghh..tobat malu..mula2 tengok saja org karok..dah nak dekat last2 tu aku macam sangap nak nyanyi..aku cakap kat jimah kalau berduet aku maw...kalau tak aku takmaw..dia pown ajak duet dengannya...lagu apa siak??salam untuk kekasih nak??aku on ja..haha...



wawa bersama mak sedara jimah..seswai dowh..haha
jangan pisahkan..






tinggi betoi la lagu salam buat kekasih neyh..huhu




jimah jeling2 wawa sebab pitching wawa lari masa tarik lagu lagu jiwa lagu cinta..kahkah..


p/s : memang enjoy dowh ari ni..walaupown penat..it's worth it..dahla sesat masa nak balik...memang terbaek r tourist guide..haha..thanx again to jimah and family, to loq, fatin, zana and ateh...memang best r lepak dengan korang..bersukan giler r..HAHA!!sampai kolej pukol 9 lebey masing2 lapar serang kandang...pukol 10 lebey baru balik bilik..tahun depan tunggu Kak Ina pulak kawen...hehe~

~skedush~

8 comments:

Ckhakeem said...

ini, ini, ini keluar tak ajak aku

Rizha. said...

woww !
karok lagi !
hahaha.
aku suka pegi majlis kahwin dgn mmbe2.
suasan jg hot gila ! haha

addy azmar said...

ckhakeem : haha..chekku...bukan mg kenal pown..nnt segan lak..

addy azmar said...

rizha cuma : kan?kan?first time aku suka g kenduri kawen..before neyh aku cukup tak suka kowt kalau mak aku ajak..HAHA...dahla impian aku nak nyanyi kat kenduri kahwin..tercapai gak..hehe

Ckhakeem said...

takpe lah, bab makan mane boleh segan

addy azmar said...

ckhakeem : ahakz!!!!sori r chekku..lgpown kete tu da sendat...kalau ajak mg nk taruk katne??heehe

apisv2 said...

santai abiz karaoke knduri kawin;D

addy azmar said...

apisv2 : haha...mang santai dowh..tp kalau org laen pny kenuwi xpat r aku nk nyanyi an..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...