Friday, February 11, 2011

DAMNED VALENTINE'S DAY!!!

ok guys...as u all know..Valentine's Day is just around the corner..so i want to dedicate to all Muslims this :

IF YOU ARE A MUSLIM, DON'T YOU DARE CELEBRATE THIS CELEBRATION.
ISLAM DO NOT PROPOSE THIS DAY IN OUR PRACTICE. SO, IF YOU WANNA GET FREE SINS
WHY DONT' YOU CELEBRATE IT OK??GOOD FOR YOU THEN. 


daripada kita bazir masa celebrate Valentine's Day yang 'BEST' tu..lagi bagus kalau kita selawat ramai-ramai pada malam 15 aribulan Februari ini kan..sebab kalau ikut waktu Islam hari bermula pada waktu Maghrib..so Maghrib 14 haribulan tu dah Maulidur Rasul da kan..eh..korang lupe ke Maulidur Rasul 15 aribulan Februari ni?jangan dowh mcm tu..sedangkan masa saat-saat kewafatan baginda pun baginda sempat lagi kalau tak silap aku la baginda mintak deakt Jibril untuk tanggung semua dosa umat-umatnya..tengok tu..betapa sayangnya baginda kat kita beb..tapi takkan Maulidur Rasul pown takleh ingat..melampau beb..birthday awek boleh lak ingat kan..siap dapat kol free g an from Celcom..haha..seminggu gayut non-stop 24/7..tp asal takleh selawat ke atas junjungan nabi 24/7 macam gayut ngan awek?selawat je pown..takyah nk perah otak pown..kan?kan?so pandai-pandai la korang pikir kan ye..

p/s : kalau ada salah silap sila tegor ye..aku neyh tak perfect pown..sori kalau sesape tersentap ke apa..

~skedush~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...