Thursday, March 3, 2011

SECOND PERFORMANCE FOR THIS YEAR

assalamualaikum...

entri kali ini juz nak post gamba je kowt...tak tau nak tulis apa..lagipown...blog aku neyh macam kosong kan tak ada gamba aku...HAHA..(bajet artis ko addy!!)...

before performance..from left bali, kucai, aku n wawa

after performance from left.. fadz, aku n kucai..









HAHA..boleh pulak aku lupa nak beritahu ampa semua sebab apa kitorang pegang2 gitar n aku lak pegang kertas yang ada lirik..actually last 2 ke 3 weeks ago kowt kitorang dijemput untuk perform dekat induk under program AFTAS...kitorang perform a medley that comprises - Daughter by John Mayer, Please Don't Go by Mike Posner and The Scientists by Coldplay...

lagu first was a disaster sebab hanya satu gitar je dapat pakai amp and lagi 2 gitar pakai mic..bcoz of that aku tak dengar gitar laen..dahla aku timing based on rythm..sedih syial...so tuning first guitar, second guitar and rythm lari trowk...first guitar tuning tinggi giler sampai aku tak tau macam mana nak masuk..coz i have a small range and key aku tak tinggi sangat...yang tuning gitar wawa n bali lak rendah lak...adoyai...aku pown maen hentam nyanyi sebab semua lari tempo..tapi second song naseb baek a success...aku pown enjoy sebab lagu tu senang nak nyanyi..
third song pown quite okay..juz aku maen tukar lirik sesuki hati aku..HAHA..

p/s : aku sempat lagi terdengar Timbalan Dekan puji suara aku sedap...

~skedush~

2 comments:

bali said...

fine ah muka aku xnmpak..shit!! sdeyh2..

~AdDy AzMaR~ said...

pundek ank bali...ank r pulun ngat nk tayang tera men gitar....amek ank!!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...