Thursday, March 3, 2011

BAJET DAH HABIS FINAL..

assalamualaikum semua...

aku rasa dah berzaman aku tak update pasal aktiviti aku kat real life...nak buat macam mana kan..asyik kena layan komen orang tak puas hati je kan..kang tak layan cakap sombong pastu jaja nama aku kat semua orang..(macam artis lak aku dilayan sebegini rupa)...so aku pown layan je la...bagi dia syiok sikit...tak ada la dia nampak bodoh sensorang...HAHA...

back to the main topic...last sunday kitorang baru habis common test 1 untuk 3 paper ; Information for Managong Resources (MAF320), Financial Accounting 5 (FAR 300) and Financial Management (MAF330)...

susah ke tak korang tanya??HAHA..memang tak supportive langsung...tp memang susah dowh..aku rasa macam boleh ark kalau nak re-sit balik test tu..tapi apakan daya..naseb ank la addy oi...takpa2..gua trima ja..so, after test tu memang membe aku plan nak kuar pergi Plaza Alam Sentral je la..sebab si Paih nak beli contact lens ...(mentang2 AFTAS FUTSAL NIGHT nk dekat )tup tup..



 tiba-tiba terlajak p IOI Mall kat Puchong...pastu memang lapaq gila sebab tak makan dari pagi...aku pown mengambil tindakan drastik mengajak membe aku pecah masuk Kenny Roger's Roasters....dah lama kowt tak makan mende alah neyh..last makan masa tahun 2009..sadis sunggoh..memang masa nak order tu ayaq liuq abeh meleleh...
dah la aku rindu MAC & CHEESE dia...so ini antara gamba2 yang kitorang sempat tangkap..

neyh favourite menu aku...hehe..terliur weyh tengok gambar neyh...
quarter chicken with mac n cheese, coleslaw, and rice

ni Paih punye...bru nak makan tgk dia da habis da mash potato.haha.
with coleslaw and pasta salad

najwa punye pown lebih kurang aku..cuma dia amik mash pots instead of mac n c...

wawa pown tiru aku jugak..HAHA..tp dia tak nak makan nasik..belagak punya budak..hehe..

izham makan mende pe ntah..aku pown pelik tgk dia order apa..haha..

izham n wawa (poyo)..haha..

aku n paih..damn!!takleh comel lagi ke muke ko addy..haha...paih muka penat jawab soklan test..

lepas tu kitorang pegi makan donut kat JCO lak...dessert la konon..haha..sampai puncak around 9.30..hujan turun dengan lebatnya...tapi atleast aku dah tak sangap nak mkan kenny rogers dah..haha...

p/s : aku nampaknya makin gemok dalam gambar ini...fuck u addy!!haha..

~skedush~

4 comments:

ain said...

ya2 fuck u addy!!!

~AdDy AzMaR~ said...

haha...ingt aku xtaw ank menyamar jd ain... i know who u r...hahaha

Anonymous said...

memang kau gemuk pun

addy azmar said...

anon : kuang ajo pny anaon!!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...