Sunday, January 17, 2010

susahnya nk idop!!!!

huh...hmmmm..da lme an aku x tulih kat blog aku neyh..dianaktirikan la plak blog aku neyh...
hukhuk..it's juz aku xde mse nk 2lih...skunk da de mse free..bley r on9 sket2...
aku xpenah g an luahkan prasaan lam neyh..slalunya aku update about xtvt aku je...
well , i think it's time aku 2lih gak pasal emosi n fkiran aku yg serabut nyok trok...wuwuu..

membe
membe2 aku kat uitm puncak perdana neyh mmg best...first tyme aku rse diterima gler in a society..mse kat mktb lu..aku lonely gler kowt..disisihkan lg de r..but kat cni aku rse dihargai oleh sumer membe2 aku..especially besties aku...EPOL,BALI,WAWA,IJAM,KUCAI,FAIZ...diowang neyh da bersame ngan aku wak2 sng n susah sjak first sem g..tnp diowang xtau la idop aku cena...
tp yg paling rapat ngan aku ialah EPOL N BALI....diowang r paling phm prangai aku cena..
org yg de kesbrn yg tinggi je yg mampu thn ngan prangai aku...tp kdg2...
aku rse aku trlalu berkepit ngan diowang r..g mne2 sume same2...especially ngan BALI..dahla bilik skali..ngan EPOL jrg r sket coz die umah laen..n kdg2 aku rse BALI mcm da rimas ngan aku..so,aku decide nk jauhkan diri dpd die kowt 4 a while..giv him some space r..n spend more tyme wif EPOL...tp kdg2 aku rse cam BALI cam da fed up kwn ngan aku..nk wat cena..prangai aku mmg sucks gler..aku sndiri xske diri aku..inikan org laen..tp siyezly besties aku sumer mmg baek gler dowh ngan aku..diowang sgt concern psl aku..2h yg wat aku trharu gler...

pompuang
huh..pompuang...satu makhluk tuhan yg sgt kompleks..susah nk phm diowang neyh..can't live wif them,can't live wifout them..hukhuk...aku de minat satu gurl neyh..n die mukan bdk puncak..bdk2 puncak cun sgt..takot aku nk approach..wuwuu..tp gurl 2h xtaw kowt aku minat kat die..aku rajin gak cntct die..but then she seems nk avoid aku..bz la..bler kol xangkt n kdg2 2h msk voicemail..hukhuk...mksdnye die reject aku ke??aku xtry g pown..pathetic gler aku neyh..LOSER gler...slalunye gurl klu tgk aku..diowang anggap kwn..diowang akn ckp.."ala,addy je pown,"..gurl mmg xkn anggap aku lbey dpd kwn..huh..susah dowh nk crik pompuan yg btol2 sygkn kte juz da way we r..slalu aku je yg syg gurl 2h..aku neyh mmg menyedihkan la..

life
hmmm...life...life aku trlalu srabut skunk neyh..emosi n fikiran aku bercelaru trok...sumer mende nk pk scare srentak..mcm2 persoalan sering hinggap kat pale otak aku..de ke org ske kat aku??diowang kutuk aku pe??sape yg xpuas ati ngan aku??pe pndgn org kat aku??life aku neyh mmg LOSER gler ke??aku dahla xde rupe..gurl bodo mne la yg nk kat aku..mmg da naik pening da pale aku neyh..wuwuu..biler la aku nk menggapai bahagia..rse mcm jauhnyer bahagia 2h..btg idong pown xnmpk g...aku rse mcm aku mmg xkn capai bahagia je..kdg2 aku rse cam nk jd org laen bley ark??aku xske r diri aku..aku kdg2 nyampah gak ngan diri aku..aku sentiasa jelez ngan org laen..coz diowang sumer de rupe..n style..aku neyh??jd byg2 diowang je..or jd bhn hiasan tok bg diowang sumer nmpk lg ensem..hukhuk...

haih..wat a life...bler aku nk rse konpiden ngan diri aku sndiri..ntahla..k la aku chow lu..laen kali lak aku update...da xlrt da nk seksa diri aku..hukhuk..

p/s : Ya Allah, bukakanlah pintu hati si dia utk menerima diriku...amin~

2 comments:

ballqiszbelle said...

hye addy...

sape bali tu? wahhh...hmm aku nk tergelak tgok gmbar kucai kat post bwh ni....dia mmg slalu xnk pndg kamera...

hmm...about your post, jgn la bersedih wahai saudara. remember, every cloud has its silver lining. and we cannot please everybody. plus, you are what you think. and wholeheartedness is the antidote to exhaustion. Apa lagi?? Just bear with it and try to adapt.

Aku pon pernah lalui la semua yg kau lalui. In fact semua org pernah lalui. So, in conclusion (mcm buat essay), remember, we beserianz always support you!!

jumpa lagi~

~AdDy AzMaR~ said...

hukhuk..ball..thanx 4 ur advice....ko tlah kuatkan ati aku yg lemah longlai neyh..bali 2h best fren aku..die bdk kedah...kitorang mmg rapat gler cm belangkas...bout' dat gurl...hmmm..ntahla..i give up..hukhuk..anyway...thanx 4 ur support...pray 4 my epiness k...thanx agaain....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...