Sunday, July 26, 2009

my fwens kat uitm...

yeah!!dh stat blaja ....otak aku dh berkarat giler dh...tp stakat akaun part 1 maybe sng g r.


stakat ni klas 6 jm je...satu klas 2 jam..paling max. pown 8jam..satu klas de 30 org..



ni last best fren aku..diowang housemates aku..ni tgh tunggu lecturer...(dr kiri tu bali,epol n azmirul or mckk)skunk ni aku kat umah coz uitm kne tutup 4 a week due to H1N1.

rmi sgt yg demam takut wabak tu smpi ke uitm so diorang bg cuti ..huhuhu..miss them a lot..

oh b4 i forget after class ari khamis ari tuh aku g sunway n my frens tgk transformers..wow!

hebat giler beb!!

(ni kat parking lot sunway dr kiri haikal , fira n danial n aku cameraman)i mish them 2...huhuuhuu..
p/s : kpd kengkawan lain don't de heart feeling lak...aku xde gmba korang..sori..lain kali yek

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...