Wednesday, June 10, 2009

da dpt RM100 tak sampai 5 hari..

da dpt RM100 tak sampai 5 hari..
www.myspacetunai.com/addy91
ok, kat sini aku nk bagitau satu cara utk cari duit dengan myspace tunai..
mula2 aku memang tak percaya dgn sistem mcm ni tp aku dpt perkhidmatan percuma dr manager myspace tunai utk buktikan yg sistem ini tak tipu.
so, akaun aku mula diaktifkan dan mendapat RM100 tak sampai 5 hari ok..
kalau korang tak percaya, bole abaikan blog ini dan kembali buat kerja anda..
jika korang berminat, bole layari web ni dan join..
www.myspacetunai.com/addy91
1- Mula2 kena bank in kat akaun manager myspace tunai sebanyak RM50 sahaja.
apa la sgt ngan RM50..
tak bawa kaya pun..melainkan korang labur akan jadi kaya.. insyaALLAH..,
MOHAMAD ZULFADLI(maybank)
158060633282
ATAU
MOHAMAD ZULFADLI(cimb)
080212799805202.
Bila da bank in, ada resit kan..
resit tu sebagai bukti yg korank bank in. Masa daftar nanti,
sila kemukakan resit yg korang da bank in tu..
3. da settle, akaun anda akan diaktifkan selepas ini dan
anda bole mula cari duit dengan mudah.
selamat berjaya..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...